הפרלמנט (2012)
HaParlament
(עונה 2)
"
למזלנו, משבר העונה השנייה לא ניכר ב"פרלמנט", ואם לשפוט לפי הפרק הראשון, החסרון היחיד שלה הוא העובדה שהיא מורכבת רק משישה פרקים.
(עונה 2)
"
אפשר לראות שבין העונה הראשונה לשנייה עבדו קשה מאחורי הקלעים, ולא השאירו אף אבן במקומה; התסריט, העריכה, אפילו רגעים של אילתור שנבררו בזהירות ושובצו כמו אבני חן.
"
נהניתי כמעט מכל רגע.
תקציר
#תקציר מורחב
חמישה גברים בגיל העמידה, נפגשים מדי שישי בקפה הקבוע לדון בסוגיות השבועיות.

אסי כהן (יצירה)

ערן זרחוביץ' (יצירה)

אסי כהן (שאולי)

ערן זרחוביץ' (אמציה)

מריאנו אידלמן (ד"ר הקטור)

מאור כהן (קרקו)
פרטי התקציר
#עוד קוים סיפוריים
שאולי (אסי כהן), אמציה (ערן זרחוביץ'), אבי (יובל סמו), ד"ר הקטור (מריאנו אידלמן) וקרקו (מאור כהן) הם חמישה גברים בגיל העמידה, שנפגשים מדי שישי בקפה הקבוע כפי שעושים מאות פרלמנטים ברחבי הארץ. הפרלמנט של שאולי, שהתחיל כמערכון שבועי בארץ נהדרת, זוכה לספין-אוף והופך לתכנית בפני עצמה, שמלווה את החיים ההזויים של חמשת הגיבורים בחיים שמעבר לפגישה השבועית בשולחן. לראשונה נפגוש את משפחתו של שאולי וגיבורים נוספים שמלווים את חברי הפרלמנט.
ז'אנר:
מידע לצופים
3 זכיות
+ 5 מועמדויות
לפרסים חשובים במיוחד (כל הפרסים »)
מידע לחוקרים ולמקצוענים
שמות נוספים:
ארץ נהדרת: הפרלמנט
הפצה בישראל:
הפצה רשמית
בכורה בטלויזיה: 09.07.2012
בכורה בטלויזיה: 09.07.2012
צבע:
צבע
חברות מעורבות
- ידין גלמן לוהק לקומדיה הצה"לית של ערן זרחוביץ' "מטכ"ליסטים" (17.10.24)
- "טנדר הפקות" שמאחורי "כפולים" ו"פאודה" מתפצלת בידי השותפות מריה פלדמן וליאת בנאסולי (30.11.15)
- הוכרזו הזוכים בפרסי הטלויזיה הישראלית 2014: "זגורי אימפריה", "איש חשוב מאוד" ו"הפרלמנט" הטובות ביותר (13.02.15)
- הוכרזו המועמדים לפרסי הטלויזיה הישראלית 2014: "תא גורדין" מובילה במספר המועמדויות (13.01.15)
- הוכרזו המועמדים לפרסי האקדמיה לטלויזיה 2013-14: הוט מובילה עם 16 מועמדויות (30.12.13)
הפקה
יצירה
משחק
תגובות וביקורות גולשים
שתפו את גולשי אידיבי בדעתכם על סדרת הטלויזיה, כתבו ביקורת, שאלו שאלות, ודונו ברעיונות שראיתם על המסך.