סרט הקומיקס הדרמתי "ג'וקר" גרף 93.5 מיליון דולרים בקרב 4,374 בתי קולנוע בצפון אמריקה, בסופ"ש הבכורה שלו (וההקרנות המוקדמות בחמישי) על פי הערכות. זוהי שבירת השיא של חודש אוקטובר בצפון אמריקה, שנקבע רק אשתקד בידי "ונום" (80.25 מ"ד), ומה שאולי עזר בכך הוא שבירת השיא של "ונום" במספר בתי הקולנוע בסופ"ש הבכורה (שהיה 4,250 בתי קולנוע). זוהי הבכורה הרביעית בגובהה לסרט למבוגרים בדירוג R, ויותר מענין: הוא מדגדג את הכנסות הבכורה של "ליגת הצדק" (93.8 מ"ד) עד כדי כך שאולי כשתוצאות האמת תגענה, אולי יהיה מהפך. שבירת שיאים של חודשי השנה זה פריט טריויה חביב, אבל להתעלות מעל סרטים מהז'אנר שלך זה יותר מענין בעיני.
מחוץ לצפון אמריקה, "ג'וקר" עלה ב-73 ארצות (לא כולל ישראל וסין) והכניס 140.5 מיליון דולרים. הארצות המובילות היו דרום קוריאה, בריטניה ומקסיקו, וסך כל ההכנסות של הסרט מסביב לעולם עומדות על כ-234 מיליון. הביקורות לסרט בצפון אמריקה היו די חיוביות, ויתכן שהיתה לזה השפעה מאד חיובית על בכורת הסרט (שאותי בעיקר שיעמם), אבל עכשיו שהקהל צפה בסרט יהיה מענין לראות איך הוא מסתדר בשבוע השני באקרנים, כשהוא גם יצטרך להתמודד מול "איש מזל התאומים" (שאצלנו כן עלה בסוף השבוע האחרון).
חזרה לטבלת שוברי הקופות של סוף השבוע בצפון אמריקה: במקום השני התמקם סרט האנימציה "קסם של מפלצת" שירד ב-41.8 אחוזים בהכנסותיו והוסיף 12 מיליון דולרים בקרב 4,248 בתי קולנוע. בסך הכל בשבועיים גרף הסרט 37.8 מיליון דולרים. אחריו "אחוזת דאונטון: הסרט" עם תוספת של 8 מיליון דולרים בקרב 3,548 בתי קולנוע. בסך הכל ב-3 שבועות גרף הסרט 73.6 מיליון דולרים.
במקום ה-4 ניצב סרט הדרמה "נוכלות בלי חשבון" שהוסיף 6.3 מיליון דולרים בקרב 3,030 בתי קולנוע. בסך הכל ב-4 שבועות גרף הסרט 91.3 מיליון דולרים. וחותם את החמישיה העליונה סרט האימה "זה: חלק 2" שהוסיף 5.4 מיליון דולרים בקרב 3,163 בתי קולנוע. בסך הכל ב-5 שבועות גרף הסרט 202.2 מיליון דולרים.