
"הסיפור של יוסי". משמאל לימין: עוז זהבי, אוהד קנולר, אורלי זילברשץ, איתן פוקס, גילי דסיאנו ביטון, איתי סגל. צילום: רפי דלויה.
הפרימיירה של הסרט הישראלי "הסיפור של יוסי" לבית איתן פוקס, קיבצה אליה כמות מפורסמים מכובדת במיוחד. מעבר לכוכבי הסרט אוהד קנולר, עוז זהבי, אולה שור סלקטר, אורלי זילברשץ וגילי דסיאנו ביטון, הגיעו גם החברים ריטה, עברי לידר, מרגלית צנעני, אנחל בונני, עמוס תמם, יעל בר זוהר, אסי עזר, ירון ברובינסקי, ג'ייסון דנינו הולט, יעל פוליאקוב, מורן אייזנשטיין, ואחרים.
"הסיפור של יוסי" ממשיך את "יוסי וג'אגר" של פוקס מ-2002, ועל כן כדאי לצפות בו לפני קריאת התקציר. העלילה מספרת על יוסי (אוהד קנולר) לאחר מותו של ג'אגר: הוא כעת רופא מוערך ומסור המתמחה במחלקה קרדיולוגית בבית חולים גדול במרכז הארץ, ונאלץ לבחון מחדש את חייו בעקבות פגישה מקרית עם אימו של ג'אגר. הוא בוחן את מערכות היחסים סביבו, בינהן יחסים עם אחות המאוהבת בו, רופא המתגרש מאישתו ומבקש לסחוף את יוסי לתוך חייו הסוערים, וקצין צעיר (עוז זהבי, "עספור") שבו נתקל יוסי בחופשה באילת.