דיווח: אסי דיין מאושפז בכפיה במחלקה פסיכיאטרית

אסי דייןהעיתון ידיעות אחרונות דיווח הבוקר (ה') כי אסי דיין הגיע ביום א' השבוע לבית החולים שיבא בתל השומר לצורך קבלת טיפול. דיין הגיע בלווית אימו, רות דיין, אצלה התגורר (63) בתקופה האחרונה. כמה דקות לאחר הגעתם למקום, דיין החל להתפרע ולצעוק, ורגע לפני שחבט ברופא שטיפל בו, נכפת ואושפז בכפיה בהמחלקה פסיכיאטרית סגורה.

דיין מצוטט באומרו, "זה לא בסדר מה שהם עשו […] הוא לא יכול לעשות כלום, כי המקום סגור ומסוגר במאות מפתחות". עוד ציין דיין כי הגיע כדי להתאשפז מרצונו, והאשים את הפסיכיאטרים שנהגו בו שלא כראוי ואישפזו אותו בכפיה, על פי צו אחותו, חברת הכנסת לשעבר, יעל דיין. "היא מקנאה בי. אני לא אדבר איתה עד סוף חיי על מה שהיא עשתה לי", הוסיף.

יעל דיין מסרה בתגובתה לעיתון, כי הכל נעשה מתוך דאגה. רות דיין ביקשה לא להתייחס לדברים, ובבית החולים שיבא שמרו על חוק החיסיון הרפואי ובחרו בשתיקה.

לאחרונה הופיע אסי דיין בעונתה השניה של הסדרה המוערכת "בטיפול", שאף זיכתה אותו בפרס האקדמיה לטלויזיה האחרון. גרסתה האמריקאית של "בטיפול" מבית HBO, עומדת בפני עונה שניה.

תורך להביע את עצמך. מה תרצה להגיב בנושא?